Алехандро Еррера Евіа добровольцем пішов на фронт

У боях проти російських бойовиків в Україні загинув доброволець із Колумбії Алехандро Еррера Евіа. Він вступив до лав Інтернаціонального легіону ЗСУ.

Доброволець з Колумбії

Як повідомляє видання El Tiempo, Алехандро Еррера Евіа, коли почув про російське вторгнення в Україну, поставив своїх рідних перед фактом – наприкінці 2022 року він зібрав речі та відправився до Києва. Тут він приєднався до бійців Інтернаціонального легіону ЗСУ.

Воюючи проти росія Алехандро записував звернення до своїх земляків, розповідаючи їм про жахи війни та показуючи, як російські бойовики нищили українські міста та вбивали мирних людей.

Де поховають добровольця з Колумбії

Посольство Колумбії в Польщі зв’язалося з сім’єю Алехандро та прояснило процедуру повернення його тіла. Сім’ї загиблого добровольця сказали, що вони отримають прах протягом трьох місяців.

Пропонуємо дізнатися, у яких країнах Росія вербує солдатів на війну в Україні та які гроші їм обіцяє.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦