Застосовуючи ці кроки, легко стати щасливчиком

Відкритість новому, слухання інтуїції, віра в успіх та уміння отримувати вигоди з невдач. Британський психолог Річард Вайзман вважає ці чотири принципи важливими для кожної людини, що прагне успіху.

Що таке везіння

Це складне поняття, яке важко визначити. Зазвичай везінням називають випадковий успіх або сприятливий збіг обставин. Воно може проявлятися в різних сферах життя, таких як кар’єра, особисті стосунки, здоров’я та фінанси.

Багато людей вірять, що везіння — це щось, що дається нам з народження. Однак дослідження показують, що везіння також залежить від наших дій і поведінки. Люди, які відкриті до нового досвіду, не бояться ризикувати й вміють знаходити в невдачах можливості, частіше бувають везучими.

Відкритість до нового

Справжні щасливчики, запевняє психолог, постійно навчаються новому, здобувають корисні для них знання та навички, подорожують.

Любителі всього нового завжди отримують досвід, а через нього й нові можливості.

Інтуїція

Щасливчики завжди покладаються на внутрішній голос. Вони вірять у сновидіння та знаки.

Психолог радить: “Якщо ви чуєте попередження від несвідомого, не відмахуйтеся від нього. Зробіть паузу, обміркуйте ситуацію та скоригуйте свої наміри”.

Віра в успіх

Більшість з людей, які досягали певних висот, завжди вірили у те, що роблять. Завдяки цьому щасливчики не бояться робити щось нове, беруться за ризикові проєкти та докладають чималих зусиль, аби реалізувати задумане.

Перетворити невдачі на успіх

Перетворити невдачі на успіх означає знайти в них позитивні сторони й використовувати їх для досягнення своїх цілей. Це не означає, що невдачі слід сприймати легковажно або нехтувати ними. Однак, якщо ви зможете правильно подолати невдачі, вони можуть допомогти вам стати сильнішими й витривалішими.

Ось кілька порад, як перетворити невдачі на успіх:

  • Не бійтеся невдач. Всі роблять помилки.
  • Вчіться на своїх помилках. Використовуйте свої невдачі як можливість не повторювати помилки в майбутньому.
  • Переосмислите свої невдачі. Не дивіться на свої невдачі як на катастрофи. Подумайте про те, що ви могли б зробити по-іншому, щоб досягти успіху.
  • Зосередьтеся на позитивному. Не зациклюйтеся на своїх невдачах. Зосередьтеся на позитивних сторонах і тому, що ви можете зробити, щоб досягти успіху.
  • Перетворити невдачі на успіх — це не завжди легко. Однак, якщо ви зможете правильно подолати невдачі, вони можуть допомогти вам досягти своїх цілей і стати сильнішими й витривалішими.

Пропонуємо дізнатися історію успіхи пса, який втік з дому та пішов на концерт Metallica.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦