Міноборони РФ вербує мігрантів та навіть мешканців Куби

Через значні втрати на війні в Україні російська влада вирішила вербувати мігрантів, який на території РФ проживає понад 6 мільйонів.

За даними британської розвідки, Росія навіть зверталася до мешканців сусідніх країн, обіцяючи їм “достойне забезпечення” у разі згоди стати до лав збройних сил РФ.

Що обіцяє Росія мігрантам

Зокрема, громадянам Вірменії та Казахстану Кремль обіцяв зарплату у майже дві тисячі доларів та прискорене отримання громадянства, декому з Центральної Азії обіцяли навіть 4000 доларів зарплати.

Повідомляється також, що Росія змушує працівників з країн Азії їхати “відновлювати Маріуполь”, а натомість примушує їх йти на війну (у них забирають паспорти та відправляють на передову).

Росія шукає солдатів на Кубі

Міністерство закордонних справ Куби заявило, що її громадян незаконно вербували для участі у війні в Україні на боці Росії.

5 вересня міністерство внутрішніх справ Куби заявило, що російські вербувальники дісталися острова та намагалися залучити кубинців до війни в Україні.

МЗС країни наголошує, що Куба не бере участі у війні в Україні та виступає категорично проти “найманства”.

Раніше ми писали, що Путін боїться тривалої війни з Україною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦