Після чергової “бавовни” у Криму було ліквідовано зенітно-ракетну систему окупантів С-400 “Тріумф”. Цей момент зафіксували безпілотники.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що близько 10 ранку 23 серпня було завдано удару по ЗРК великого і середнього радіусу дії С-400.

Раніше ми писали, як Кремль спільно з Китаєм готує відставку Путіна.

Вибухи у Криму: де та коли знищили російський “Тріумф”

23 серпня у селі Оленівка, що на мисі Тарханкут, стався потужний вибух. Після цього стало відомо про ураження російської системи С-400.

Удар був настільки прицільним, що сама російську установку було знищено повністю. Також у С-400 “Тріумф” було встановлено ракети, які також успішно “мінуснули”, як і особистий склад.

Які наслідки знищення С-300 “Тріумф” у Криму

Російські військові мають обмежену кількість комплексів ЗРК С-400 “Тріумф”, тому знищення одного з них є болючим ударом для ППО окупантів. Тому ці події матимуть серйозний вплив на те, як надалі розгортатимуться події в окупованому Криму.

Феєричний момент знищення російського ЗРК С-400 Тріумф у Криму

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦