Двоє американців їдять вбитих на дорозі тварин, адже це безплатно

Вони забирають збитих на дорозі тварин і готують з них різні страви, доповнюють вони все ягодами та фруктами. Історію цікавої пари з Ноксвілля (штат Меріленд) розповіло видання dailystar.co.uk.

Раніше ми розповіли історію кубинця, який б’є себе по 1000 разів на день молотком.

Їдять лише знайдену їжу

Американська пара вже декілька років веде “дику дієту”, адже у їхньому раціоні є м’ясо мертвих тварин, кропива, їстівні трави та ягоди. Тобто все те, що можна зібрати або знайти, але не купувати.

Такого способу життя дотримувався ще покійний дядько 41-річного Еріка Льюїса, який призвичаїв до цієї справи ще і свою 26-річну дівчину Джесс Рассел.

Ерік переконаний, що до рослин треба ставитися як до людей. Оскільки вони також живі істоти. Їх пара не тільки збирає, але й і вирощує. Щоб наситити свій організм білком, Ерік з Джесс збирають мертвих тварин на дорозі.

Яке мʼясо можна знайти на дорозі

Американці їдять опосумів, білок, бабаків, диких індичок або качок, оленів, які б і так згнили б, якщо їх не з’їсти.

Ерік і Джесс намагаються використовувати кожну частину з тварини. Неїстівні для людини частини оленя згодовують собаці, кістки йдуть на бульйон, виготовляють шкіру. Один олень може дати від 27 до 45 кг м’яса.

Щоб отримати хутро та ще більше білка, пара їсть лисиць, а також яйця курей, що отримують від друзів.

Які рослини можна просто збирати

Окрім м’яса, пара також споживає фрукти та горіхи, інші їстівні рослини зі свого розплідника. Також вони вирощують кропиву, соняшники, ягоди гумі та ожину.

Протягом пів року Ерік проживає у Флориді, де займається збиранням грибів, кокосів та авокадо. Він там також ловить рибу, диких свиней та ігуан.

Утім, їм все одно доводиться купувати в магазині крупи та якісь смаколики. Їхні витрати на тиждень становлять приблизно 50 доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦