Президент РФ владімір путін вкотре демонструє на публіку свої проблеми зі здоров’ям.

Під час нещодавнього засідання російський диктатор не зміг знайти свій годинник на жодній руці. Хоч він і хотів дізнатися, котра година, але залишився без цього.

Раніше ми писали, що Кремль шукає заміну Путіна

Путін хворий і підтвердив це загубленим годинником

Відео, де путін в активному, але безрезультатному, пошуку розлетілося російськими Telegram-каналами і розсмішило українців.

Раніше ми писали, що Кремль спільно з Китаєм готує відставку Путіна

Путін шукав відповідь, та не знайшов

Все почалося з того, що путін переодягнув годинник зі звичної лівої руки на праву. Ці дії були досить нервовими та навіть агресивними. Коли президенту РФ було потрібно дізнатися час, він почав шукати відповідь на лівій руці. Оскільки там годинника не було, то він щиро здивувався. Але на правій руці він вирішив не шукати і залишив свій запит незадоволеним.

Зауважимо, що путін дуже боїться залишати територію росію та ізолювався там. Ще досі точно невідомо, чи буде він особисто на саміті G-20 в Індії у вересні 2023 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦