64-річна співачка Мадонна зробила перший пост в Instagram після того, як півтора тижня тому її непритомну забрали до лікарні. Зірка висловила вдячність шанувальникам за підтримку та любов під час її хвороби та розповіла про свої думки після ушпиталення.

У своєму повідомленні Мадонна написала: “Дякую за вашу позитивну енергію, молитви, слова зцілення та підбадьорення. Я відчула вашу любов. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення в моєму житті. Моя перша думка, коли я прокинулася в лікарні, була про моїх дітей”.

Крім того, Мадонна опублікувала перше селфі після хвороби та відповіла на питання про свій ювілейний світовий тур, який мав розпочатися 15 липня.

“Моя друга думка була про те, що я не хочу розчаровувати нікого, хто придбав квитки на мій тур. Я також не хотіла підвести людей, які працювали над створенням шоу зі мною невтомно протягом останніх кількох місяців. Я ненавиджу розчаровувати когось. Зараз я зосереджена на своєму здоров’ї та набиранні сил, і я запевняю вас, що повернусь до вас, як тільки зможу! Планується перенести північноамериканську частину туру та розпочати в жовтні в Європі. Я не можу бути більш вдячною за вашу турботу та підтримку. З любов’ю, M”, – звернулася до фанатів Мадонна.

Нагадаємо, що наприкінці червня Мадонну знайшли непритомною у її власному будинку і тут же госпіталізували. Причиною стану співачки була бактеріальна інфекція, як повідомив її менеджер. Водночас у мережі почали поширюватися чутки про передозування наркотиками та про наслідки пластичних операцій співачки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦