Президент України Володимир Зеленський одружений з Оленою Зеленською вже 20 років. Подружжя виховує двох дітей. Володимир та Олена знайомі ще зі школи. Вони разом відпочивали та проводили час з друзями, а у 2003 році побралися.

Через рік Олена народила доньку Олександру, а 2013 року у пари народився син Кирило.

Днями телеведучий Слава Дьомін у своєму YouTube-каналі повідомив невідомі раніше деталі про подружжя Зеленських та опублікував фотографії з весілля президента.

Телеведучий каже, що Володимиру Зеленському Олена так подобалася, що він ніяк не наважувався поговорити з нею. Він навіть залучив свого друга Олександра Пікалова до хитрої схеми: Зеленський запропонував Пікалову попросити в Олени відеокасету, щоб потім її віддати самому – щоб була причина для розмови.

“А сам Зеленський дотримується іншої історії. За його словами, він зустрів Олену на вулиці, і вона йшла вулицею з відеокасетою “Основний інстинкт”, і попросив у неї подивитися фільм, а заразом взяв і номер телефону”, – стверджує телеведучий.

Також Дьомін відкрив таємницю, що сімейство Зеленських любить проводити разом час, тому встановили традицію разом подорожувати. А ще – разом вечеряти.

“Володимир неодноразово говорив, що любить балувати дружину подарунками”, — також розповів Дьомін.

Він каже, що для Олени, яка звикла, що чоловік завжди радиться з нею, було несподіванкою побачити у 2018 році звернення Володимира по 1+1 із заявою піти у президенти.

“31 грудня 2018 року внесло корективи до їхнього життя. Зеленський заявив, що балотуватиметься у президенти. Для Олени ця новина стала несподіванкою. Вона жартувала, що чоловік просто забув попередити її про свої президентські плани”, – стверджує телеведучий.

Він також каже, що Зеленський просто не наважувався розповісти Олені про свої плани, бо не знав, якою буде її реакція.

Однак, дізнавшись про таке рішення чоловіка, Олена стала йому опорою, й навіть підтримала тим, що знайшла йому репетитора з української мови.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦