У білоруського диктатора Олександра Лукашенка виникли проблеми зі здоров’ям, які обговорюють в мережі вже не перший тиждень.

Усі головні новини в одному місці! Підпишіться на наші Viber-спільноту та Telegram-канал.

Головне за день:

Не виключено, що самопроголошений президент має захворювання серця. За словами голови білоруського “Народного антикризового управління” Павла Латушка, у Лукашенка – інфекційно-алергічний міокардит. Тобто виникло захворювання серцевого м’яза через якусь інфекційну хворобу.

Серед головних симптомів: задишка, біль в районі грудини, серце б’ється частіше або ж значно сповільнюється, млявість та больові відчуття у суглобах.

Зауважимо, що погіршення стану здоров’я Лукашенка усі помітили на “параді перемоги” 9 травня в москві. Тоді диктатор навіть не пішов на обід з путіним, а через погане самопочуття на швидкій допомозі помчав до аеропорту, звідки його доставили в одну з білоруських лікарень.

На нових фото Лукашенка та зі святкування 9 травня видно перемотану праву руку. Там міг залишитися катетер від капельниці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦