Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко може мати серйозну хворобу. В мережі навіть показали фото, що підтверджують це.

15 травня диктатор з’явився перед журналістами у військовій формі та з перемотаною рукою. Відповідні знімки оприлюднив Telegram-канал “Пул Первого”.

Зауважується, що цього дня Лукашенко відвідав центральний командний пункт ВПС та білоруських військ протиповітряної оборони. Там він заслухав доповідь про те, як військові організовують та виконують завдання бойового чергування з ППО.

На фото видно, що рука Лукашенка досі перебинтована. Під час відвідування москви 9 травня з його кінцівкою була така ж ситуація. Тоді диктатор навіть не зміг дочекатися, коли закінчиться офіційне святкування та не пішов на обід до глави кремля владіміра путіна, а вирушив одразу в Мінськ. До аеропорту з ним була карета швидкої медичної допомоги. Далі почали розмови про серйозне захворювання Лукашенка.

У кремлі навіть намагалися пояснити, чому ж Лукашенко так швидко повернувся в Білорусь. Нібито у нього в Мінську був захід, який треба було відвідати.

Проте ЗМІ переконують, що Лукашенко захворів задовго до візиту на святкування “дня перемоги”. На його руці зберігся катетер після крапельниць.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦