Власник приватної військової кампанії “Вагнер” Євген Пригожин заявив, що його найманці нібито будуть змушені залишити одну з найгарячіших точок на фронті в Україні – Бахмут Донецької області.

За його словами, вагнерівцям не вистачає боєприпасів та зброї. Утім, росія не планує відступати з Бахмута. Найманці тільки передадуть свої позиції кадровим військовим РФ.

Цю заяву Пригожин зробив офіційно, а виведення військ відбудеться 10 травня. Він вважає, що нібито його солдати могли б взяти місто, яке українські захисники обороняють понад 9 місяців.

Також, за його словами, вагнерівці в Бахмуті приречені на смерть, ще й безглузду. Проте вони хочуть важливе для росіян свято 9 травня – “дня перемоги” зустріти з певними успіхами на фронті. Пригожин навіть пообіцяв повернення вагнерівців знову на фронт в Україну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦