Юна українська співачка Софія Самолюк заявила на весь світ про свою чітку позицію. Вона відмовилася виступати на одній сцені з російськими артистами на фестивалі Sanremo Junior в Італії.

Про своє рішення просто зі сцени престижного вокального заходу Софія розповіла в етері “Сніданку з 1+1”. Організатори навіть нічого не сказали 13-річній українці, глядачі в залі підтримали її, а деякі музиканти просто були шоковані.

Самолюк почула чимало слів підтримки, а організатори фестивалю навіть не попросили пробачення.

Дівчинка навмисне ходила на репетиції, аби була можливість зі сцени сказати свою думку про росію. Свою промову вона сховала в рукав піджака, адже фестиваль просто наплював на те, що росія розпочала повномасштабну війну проти незалежної держави.

За словами Софійки, вона хвилювалася, аби їй не вимкнули мікрофон під час виступу. Проте співачка не жалкує, що замість участі в конкурсі вирішила так правильно вчинити.

Наразі юна артистка вже готується до нових виступів та продовжить свою співочу кар’єру.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦