Перша ракетка України Ангеліна Калініна після матчу першого кола турніру серії WTA 500, який відбувається в США, не потиснула російській спортсменці руку.

В американському Чарльстоні 26-річна уродженка Нової Каховки проігнорувала тенісистку з країни, яка розпочала повномасштабну війну проти України. Цей поєдинок українка програла з рахунком 6:7, 4:6.

Коли матч завершився, то російська тенісистка підійшла до сітки для традиційного рукостискання. У цей час Калініна проігнорувала її. Суперниці навіть не вдарилися ракетками, але Калініна потиснула руку рефері.

Зауважимо, що Ангеліна Калініна не вперше показує свою українську позицію та принципове ставлення щодо спортсменок з РФ. У лютому на турнірі в Дубаї вона так само проігнорувала суперницю з росії Вероніку Кудерметову.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦