Найсамотніша людина на планеті живе у покинутому селі-примарі після затоплення населеного пункту.

У Daily Star розповіли про 93-річного аргентинця Пабло Новака, який проживає в Епекуен. Це селище колись було туристичним центром, але його знищив потоп.

Раніше ми розповідали, що кіт в Англії був знайдений через сім років після зникнення.

Село розташоване за 480 км від Буенос-Айреса в Аргентині і воно пішло під воду на 25 років після сильного шторму. Колись тут проживало близько 5 тисяч осіб. Коли рівень води впав після затоплення, то все перетворилося у пустелю з мертвими деревами.

90-річний Пабло вирішив повернутися до рідного села, коли вода пішла. Він доглядав худобу і почав жити у покинутому домі із власним садом.

У будинку чоловіка багато іржавих стільців, газети та відсутня електрика. Він єдиний, хто повернувся до села.

Пабло Новак

Пабло не хвилюється, що він тут сам. Бо кожного дня він гуляє зі своїм псом і насолоджується самотністю. Також він тут знайшов пляшку віскі, які понад 20 років, і випив її сам.

До затоплення селище відвідували більш як 20 тисяч туристів, а озеро Лагуна в Епекуені навіть мало цілющу силу від ревматизму, шкірних хвороб і депресії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦