У Вишневому Київської області шестирічний хлопчик загинув, коли був на прогулянці зі своєю мамою. Трагедія сталася на початку березня 2023 року.

У поліції Київщини зазначили, що дитина померла через смертельне травмування гойдалкою.

“Ми отримали повідомлення від лікарів, що до них доставили шестирічного хлопчика, який був без свідомості. У нього була закрита черепно-мозкова вдавлена травма”, – розповіли правоохоронці.

Стало відомо, що того дня близько 12:25 мама з сином гуляли в сквері. Хлопчик в цей час катався на самокаті, але біля гойдалок він раптово кинув самокат на землю та побіг до гойдалки, на які перебувало троє дівчаток шкільного віку.

“Гойдалка перебувала в русі, коли хлопчик до неї підійшов. Дитина вдарилася скронею об кут гойдалки, хлопчик впав на бруківку та знепритомнів”, – повідомили в поліції.

Матір дитини одразу викликала швидку. Хлопчика повезли до нейрохірургічного відділення в Києві, де одразу прооперували. Проте близько 18:00 того ж дня дитина померла.

“Це страшна трагедія для родини. Хлопчик навчався в дитячому садочку у Вишневому. Ми закликаємо батьків пильно ставитися до дозвілля своїх дітей. На жаль, діти часто травмуються саме біля гойдалок, тому батькам слід бути дуже уважними і не відпускати малолітніх дітей від себе, якщо поруч є така небезпека”, – наголосили правоохоронці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦