Консерви з рибою та морепродуктами можуть бути доволі корисними. Лікарі радять додавати їх до свого раціону.  

При виборі рибних консервів звертайте увагу на склад. Краще обирати консерви в натуральному соку або воді без додавання олії та інших консервантів. Також варто звернути увагу на вміст солі, пише ТСН.

Джерело Омега-3 жирних кислот

Омега-3 – це незамінні жирні кислоти, які відіграють ключову роль у роботі серця, мозку та суглобів. Регулярне вживання рибних консервів допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, покращує пам’ять та зменшує запалення в організмі.

Також читайте: Що краще, випити фреш чи з’їсти фрукт: розповідає лікарка

Вітаміни й мінерали

Рибні консерви – це справжній коктейль з вітамінів і мінералів. Особливо багато в них вітаміну D, необхідного для засвоєння кальцію та здоров’я кісток. Крім того, вони містять вітаміни групи B, йод, селен та інші важливі елементи для організму.

Зручність і доступність

Однією з головних переваг рибних консервів є їхня довга тривалість зберігання та зручність використання. Вони завжди готові до вживання і можуть стати основою для швидкого та смачного обіду або вечері. Крім того, рибні консерви зазвичай коштують дешевше, ніж свіжа риба.

Доступне джерело білка

Рибні консерви – це відмінне джерело білка, необхідного для побудови м’язів і підтримки імунної системи. Білок, що міститься в рибі, легко засвоюється організмом і є важливою частиною здорового харчування.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦