Олександр Янукович займається в Росії бізнесом та має компанію в Санкт-Петербурзі

Син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр отримав російське громадянство. Про це повідомили російські ЗМІ. Отримання ним громадянства підтверджують і дані держреєстру — насамперед він указувався там як громадянин України, а цього року податкова внесла зміни, вказавши, що Янукович-молодший є громадянином Росії.

Хто такий Олександр Янукович

Син політика займається у Росії бізнесом. Десять років тому він зареєстрував у Санкт-Петербурзі компанію, яка опікується управлінням фінансово-промисловими групами. 

2016 року адвокат Януковича Віталій Сердюк заявив, що у самого Віктора Януковича російського громадянства немає, хоча він знаходиться на території Росії.

Раніше: Російські агенти готували теракт у Києві, – СБУ (фото)

У Віктора Януковича у шлюбі з першою дружиною Людмилою народилися два сини: Олександр та Віктор. Віктор Янукович загинув у 2015 році під час льодових автоперегонів на озері Байкал.

У 2014 році Служба безпеки України оголосила його у розшук у справі про службову підробку та підробку документів. На той момент він володів компанією “МАКО-Трейдінг”, яка займалася експортом українського вугілля. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦