Спортсменка залишається оптимісткою і вірить, що в майбутньому зможе влаштувати грандіозне свято  

Відома українська легкоатлетка Ярослава Магучіх, олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту, відкладає весілля зі своїм нареченим. Причиною такого рішення стала повномасштабна війна в Україні, пише Обоз.

Весілля Магучіх скасували

Спортсменка мріяла про пишне святкування у рідному Дніпрі, де б змогла зібрати всіх рідних та друзів. Однак, через війну реалізувати це бажання зараз неможливо. “Немає такої можливості зараз і, чесно кажучи, не хочеться, не на часі”, – зізналася Магучіх.

Читайте також: Який вигляд має 20-річний наречений Магучіх: фото

Ярослава також додала, що хоча розуміє важливість жити сьогоденням, але все ж таки хоче, щоб її весілля було особливим і незабутнім. Вона мріє про те, щоб на святі були присутні всі найближчі люди, а зараз, коли багато хто роз’їхався по світу, це складно організувати. Спортсменка не розглядає варіант святкування за кордоном, адже це не те, чого вона бажає. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦