Було застрелено місцевого скандального бізнесмена Геннадія Бейбутяна

У передмісті Одеси виявили тіло місцевого бізнесмена Геннадія Бейбутяна, відомого участю в низці скандалів, зокрема з нападом на журналістів. За попередніми даними, його знайшли застреленим біля автомобіля на узбіччі дороги. Трагедію зафіксували вночі 19 жовтня.

Убивство Бейбутяна

Поліція повідомила, що на місці події працювала слідчо-оперативна група та криміналісти. ЗМІ уточнили, що тіло знайшли на Старолюстдорфській дорозі. Наразі слідчі розглядають кілька версій злочину, включаючи замовне вбивство або конфлікт, що міг виникнути на дорозі.

Раніше: Затримано зрадника, який коригував вогонь артилерії ворога на свою бригаду

Геннадій Бейбутян був власником і керівником кількох підприємств, зокрема ТОВ “Автотех”, “Автошлях південь” та СК “Житлосервіс”. Також він очолював громадське формування “Підрозділ сприяння правоохоронним органам”, що неодноразово опинялося в центрі корупційних скандалів.

На момент смерті бізнесмен фігурував у розслідуваннях про ухилення від мобілізації та видачу підроблених посвідчень. Раніше його ім’я згадувалося у зв’язку з конфліктами навколо кооперативу “Лагуна” та нападом на журналістів у 2021 році.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦