Басист Олексій Мельченко пішов з життя у віці 48 років  

Трагічна новина про смерть Олексія Мельченка, колишнього басиста популярного українського рок-гурту “Воплі Відоплясова”, шокувала шанувальників музики. Музикант пішов з життя 8 жовтня 2024 року, проте інформацію про його втрату близькі оприлюднили лише тепер.

Ким був Олексій Мельниченко

Про цю сумну подію в соціальних мережах повідомила подруга Олексія, Анна П’ятакова. Вона вшанувала пам’ять музиканта, згадавши про його добру натуру та талант, який вражав багатьох. “Це пост пам’яті про людину, з якою ми дружили з молодих років. Олексій був щирим і талановитим. Його життя обірвалося занадто рано. Спочивай з миром, друже”, – написала вона.

Раніше: Приходько заступилася за російськомовних та дорікнула за цькування

Причини смерті Олексія наразі залишаються невідомими. У коментарях під публікацією шанувальники та друзі висловлюють свої співчуття дружині артиста та діляться спогадами про спільні моменти з його молодості, які залишаться в пам’яті.

Олексій Мельченко став частиною гурту “Воплі Відоплясова” у 2007 році, і за цей час він виступив на численних концертах, завоювавши популярність серед фанатів. У 2017 році музикант прийняв рішення покинути колектив і з того часу рідко з’являвся на публіці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦