Вільяму довелося винести на собі основний тягар деяких емоційних потреб матері

Принцеса Діана, матір майбутнього короля Великої Британії принца Вільяма, завжди відчувала глибоку турботу про своїх синів. Згідно зі спогадами королівської експертки Дженні Бонд, Діана ділилася своїми думками про майбутнє Вільяма під час приватних розмов, пише журнал Ok!

Принцеса бачила в своєму старшому синові майбутнього лідера, який зможе оновити монархію та зберегти її репутацію. Вона вірила, що Вільям зможе поєднати в собі традиції королівської сім’ї та сучасні цінності, що так важливо для суспільства XXI століття.

Раніше: Принцеса Діана передбачила, що станеться з Каміллою Паркер-Боулз

Передбачення Діани

Дженні Бонд згадує, що Діана була дуже стурбована тим, як розлучення з принцом Чарльзом вплине на її синів, особливо на Вільяма, який, будучи старшим, взяв на себе частину емоційного тягаря сім’ї. Принцеса розуміла, що її синам доведеться жити під постійною увагою громадськості, і хотіла захистити їх від негативного впливу ЗМІ.

Попри всі труднощі, Діана вірила в яскраве майбутнє свого сина. Вона бачила в ньому не просто майбутнього короля, а й чуйну і співчутливу людину, яка зможе принести багато добра людям. Сьогодні, коли принц Вільям займає все більш відповідальне місце в королівській родині, слова його матері звучать ще актуальніше.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦