Пилип Коляденко розповів про своє весілля

Син відомого українського шоумена Дмитра Коляденка, музикант і засновник творчої спілки “Phil it” Пилип Коляденко, поділився радісною новиною про своє сімейне життя. У нещодавньому інтерв’ю Маші Єфросиніній він зізнався, що вже три роки перебуває у шлюбі.

31-річний син шоумена став одруженим

Обранкою Пилипа стала талановита жінка, яка працює перукарем і співпрацює з багатьма українськими зірками. Хоча молодий чоловік не поспішає публікувати фотографії дружини в соціальних мережах, він з теплотою відгукується про неї. За словами Пилипа, його кохана – це творча особистість, яка підтримує його у всіх починаннях.

Читайте також: Віталій Козловський вперше показав обличчя первістка

“Вона не просто перукарка, вона справжній митець. Ми разом пережили багато випробувань, і я впевнений у своєму виборі”, – поділився Пилип.

Музикант також розповів про реакцію своїх батьків на його рішення одружитися. Дмитро Коляденко та його дружина підтримали сина і побажали йому щастя у сімейному житті.

“Батьки були дуже раді за мене. Вони завжди підкреслювали, що головне – це мій власний вибір і впевненість у ньому”, – зазначив Пилип.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦