БпЛА помітили в районі Новошахтинська

У ніч на 27 вересня на території Ростовської області, що межує з Україною, пролунала повітряна тривога. Місцева влада повідомила про атаку безпілотних літальних апаратів, які, за їхніми даними, були успішно знищені силами протиповітряної оборони.

За офіційною інформацією міноборони рф, російські засоби ППО збили шість українських дронів у районі міста Новошахтинськ. Внаслідок падіння уламків одного з безпілотників виникла пожежа в полі. Як повідомили рятувальники, вогонь було оперативно локалізовано, і загроза його поширення була усунена. Жертв та руйнувань внаслідок інциденту, за даними місцевої влади, немає.

Раніше: На росії знищена база, куди звозили снаряди з КНДР (фото)

Атака дронів по РФ 27 вересня

Однак, повідомлення очевидців та деяких місцевих ЗМІ дещо відрізняються від офіційної версії подій. Свідки стверджують, що бачили масштабнішу пожежу, аніж ту, про яку згадують урядові джерела.

Крім того, деякі фото та відеоматеріали, поширені в соцмережах, свідчать про значні руйнування внаслідок падіння уламків дронів. Зокрема, повідомляється, що пожежа виникла поблизу лінії електропередач, що могло призвести до тимчасових перебоїв з електропостачанням.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦