57-річний чоловік з Мічигану одружився і наступного дня отримав мільйон доларів.

Після святкування молодята пішли до крамниці та купили скретч-квиток Diamonds & Pearls. Цей лотерейний білет став виграшним, пише upi.com.

Раніше ми розповідали, як студентка отримала “подарунок від Бога” у понад мільйон доларів.

Пара виграла мільйон доларів одразу після весілля

Лотерейний білет

Подружжя запам’ятало два дні з життя, які стали одними з найуспішніших та найяскравіших, коли закохані виграли мільйон доларів наступного дня після весільної церемонії.

Коли американець купив лотерейний білет, то віддав його коханій, щоб та стерла покриття і побачила неймовірне – мільйон доларів. Спочатку вони не повірили у це.

Як відреагували молодята на шалений виграш

мільйон

Новоспечений мільйонер був шокований, коли дізнався суму виграшу, і не повірив цьому, як і його дружина. Вони читали і перечитували інструкцію, аби переконатися, що це не чийсь жарт.

“Для нас це були приголомшливі декілька днів!” – сказав чоловік.

Пара забрала свій виграш у штаб-квартирі лотереї – це одноразова виплата у розмірі 693 000 доларів. Ці гроші вони хочуть інвестувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦