СБУ ліквідувала російську диверсійну групу в Одесі

Служба безпеки України провела успішну спецоперацію в Одесі, в результаті якої було нейтралізовано диверсійну групу, що діяла на користь російських спецслужб. За даними слідства, група готувалася до силового захоплення влади в регіоні та планувала диверсійні дії проти українських військових.

Подробиці затримання бойовиків в Одесі

Оперативники СБУ затримали керівника групи та його найближчого соратника, а також вилучили значний арсенал, який планувалося використовувати для здійснення терористичних актів.

За даними слідства, група діяла за вказівкою російських спецслужб і мала на меті дестабілізувати ситуацію в Одесі та підірвати обороноздатність України. Затримані планували атакувати українські війська з тилу та захопити важливі об’єкти інфраструктури.

Вас також зацікавить: На росії знищена база, куди звозили снаряди з КНДР (фото)

СБУ попереджає про високу загрозу диверсій та терористичних актів з боку російських спецслужб і закликає громадян бути пильними та повідомляти про будь-які підозрілі дії.

Затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні тяжких злочинів проти державної безпеки України. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦