Глава Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що нібито подарований йому електромобіль Cybertruck, на який він встановив кулемет, відключено. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Звинувачення Кадирова у бік Маска

На думку Кадирова, це зробив глава Tesla Ілон Маск. Глава республіки заявив, що після оснащення автомобіля кулеметом його відправили на СВО.

Раніше: Внутрішня стабільність у РФ під загрозою: нова стрілянина у Москві

“Машина чудово справлялася із бойовими завданнями. Демонструвала маневреність та гарний захист екіпажу. Так от, нещодавно Маск віддалено відключив кібертрак. Не по-чоловічому це. Довелося відбуксирувати залізного коня. Ну як так, Ілоне? Хіба так робиться?” – йдеться у пості.

Додамо, у середині серпня в телеграм-каналі Рамзана Кадирова з’явився на пост, у якому глава Чечні стверджував, що отримав від Маска електромобіль Cybertruck. Він опублікував кадри, де він їде Cybertruck по Грозному. На даху машини встановили кулемет.

Пізніше Ілон Маск заявив, що не дарував Кадирову Cybertruck. “Ти серйозно такий відсталий, що думаєш, що я подарував Cybertruck російському генералу? Це приголомшливо”, — написав Маск у соцмережі X, що належить йому, коментуючи допис журналіста Сета Абрамсона. 

В іншому повідомленні Маск додав: “Ти — ще один приклад, як застарілі медіа брешуть”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦