Двійнята Ліза і Гаррі святкували 11-й день народження 

Максим Галкін зворушливо привітав 11-річних двійнят Лізу та Гаррі з днем народження

У родині Максима Галкіна та Алли Пугачової святковий день – їхні діти, Ліза і Гаррі, відзначають 11-річчя. З цієї нагоди гуморист поділився зворушливими сімейними фотографіями у своєму Instagram.

Діти Максима Галкіна та Алли Пугачової

На світлинах видно, як швидко зростають Ліза та Гаррі. Вони позують у стильному одязі, демонструючи свою впевненість та чарівність. Ще одне фото зроблене вдома, де діти оточені повітряними кульками у вигляді цифри “11”. Такий святковий декор підготували для них люблячі батьки.

Раніше: Софія Ротару розчулила архівним фото з мамою

“11 ❤️” – лаконічно підписав фотографії Галкін, додавши до посту емодзі у вигляді червоного серця. Підписники зірки приєдналися до привітань, залишаючи теплі слова на адресу іменинників. Багато хто відзначив, наскільки швидко ростуть діти і як сильно вони схожі на своїх знаменитих батьків.

“Які вони чудові! Здоров’я і щастя!”, “Не можу повірити, як швидко летить час! Нехай діти будуть щасливими!”, “Найкращі побажання Лізі та Гаррі! Нехай їхні мрії збуваються!” – пишуть фоловери.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦