44-річна українська співачка Оля Полякова з 2004 року одружена Вадимом Бураковським. Пара побралася, коли Олі було 20 років, а Вадимові 36.

Якось Ольга Полякова розповідала, що коли вони одружувалися, її чоловік був бізнесменом та заробляв мільйони, однак все змінилося 2008 року й Оля стала головним “гаманцем” у сім’ї.

Днями зірка зізналась, що у їхніх стосунках через війну сталася мало не криза. На це, зокрема, вплинуло те, що їм довелося розлучатися на довгий час. Але співачка не втрачає надії, що їм вдасться “прийти до тями” та привести до ладу подружні відносини.

“Треба звикати, ніхто не залишився попереднім, ніхто не залишився таким, яким був до цього. Всі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя”, – сказала вона у коментарі ТСН.

Раніше Оля Полякова заявляла, що до неї дійшли чутки про розлучення з Вадимом. Зірка зізналася, що була здивована, оскільки їхній шлюб, як сказала Полякова, з кожним роком стає все міцнішим.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦