Дмитро Селютін, український морський піхотинець, який 29 місяців провів у російському полоні, нарешті обійняв рідних. Його історія – це історія незламності українського духу та сили материнської любові, пише ТСН.

Дмитро потрапив у полон під час оборони Маріуполя. Разом із побратимами він намагався прорватися з оточення, але їхня машина була підбита. У полоні він працював медиком, допомагаючи своїм товаришам по нещастю.

Читайте також: Україна повернула з російського полону 49 захисників та цивільних

Історія Дмитра Селютіна

Тим часом його мати Наталя не втрачала надії на повернення сина. Вона пережила важку хворобу, але знайшла в собі сили продовжувати боротьбу. А ще – врятувала собаку Дмитра Афіну, яка загубилася в Маріуполі. Завдяки зусиллям небайдужих людей, собака нарешті возз’єдналася зі своїм господарем.

Повернення додому стало для Дмитра справжнім дивом. Він поділився своїми враженнями від полону та розповів про те, що найбільше його здивувало. Зокрема, він згадав про новину про український наступ на Курському напрямку.

Дмитро планує відновити своє життя та продовжити служити Україні. Він мріє стати офіцером і повернутися на фронт, щоб захищати свою країну.

Історія Дмитра Селютіна – це нагадування про те, що навіть у найскладніших умовах українці зберігають віру в перемогу. Це історія про силу людського духу, про кохання і відданість.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦