В Івано-Франківську поліція затримала трьох чоловіків, підозрюваних у побитті військовослужбовця.

Інцидент стався після того, як військовий звернувся до них із проханням про фінансову допомогу. Порушники, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, агресивно відреагували на це прохання, що призвело до словесного конфлікту та бійки. Про це повідомили в Національній поліції України та управлінні поліції Івано-Франківської області.

Читайте також: В Івано-Франківську дев’ятикласницю вигнали з ліцею через одяг

Побиття військовослужбовця в Івано-Франківську

Очевидці інциденту викликали поліцію, яка оперативно прибула на місце події, опитала свідків та встановила особу потерпілого — 40-річного військового, жителя Івано-Франківська. Його доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Також постраждав випадковий перехожий, який намагався захистити військового, його теж госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили особи нападників — це троє мешканців Івано-Франківської територіальної громади віком 26, 21 та 17 років. Виявилось, що один із затриманих, 26-річний чоловік, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Зловмисники визнали свою вину, двох із них затримали відповідно до статті 208 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри за хуліганство, вчинене групою осіб, що може призвести до покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦