ЗСУ вдалося перевернути гру

Українські Збройні сили завдали значних втрат російським військам під час контрнаступу на території Курської області. За словами президента Володимира Зеленського, окупанти втратили близько 6 тисяч солдатів убитими та пораненими лише за перший тиждень наступу.

Втрати росіян на Курщині

Під час засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”, Зеленський повідомив, що українські сили досягли суттєвих успіхів у звільненні окупованих територій. “ЗСУ вдалося змінити хід подій, і зараз ми контролюємо понад 1300 квадратних кілометрів у Курській області, включаючи понад сто населених пунктів”, – зазначив президент.

Раніше: Зеленський назвав інструменти, які змусять РФ завершити війну

Президент також підкреслив, що російські війська почали залишати значні частини територій через наближення українських підрозділів. Інша частина територій була відвойована під час запеклих боїв.

За словами Зеленського, лише в Курській області росія втратила близько 6 тисяч військових, тоді як загальні втрати окупантів у інших зонах бойових дій обчислюються десятками тисяч.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦