Співачка каже, що Мірабелла потрапила в біду

Українська співачка Камалія повідомила, що її 10-річна донька Мірабелла потрапила до лікарні після серйозного інциденту. Про це артистка розповіла у своєму Instagram, поділившись фото дівчинки на лікарняному ліжку в “Охматдиті”.

За словами співачки, Мірабелла впала з електросамоката та отримала серйозну травму – перелом руки зі зміщенням. Лікарі швидко надали необхідну медичну допомогу, і зараз дівчинка вже почувається краще. Камалія висловила велику вдячність фахівцям лікарні за їхню професійність та турботу.

Раніше: Ексчоловік Ані Лорак неочікувано засвітився з ексдружиною

Артистка також звернула увагу на важливість безпеки під час користування електросамокатами. Вона наголосила, що цей транспорт може здатися безпечним, але насправді несе загрозу, особливо для дітей. Камалія закликала інших батьків бути уважними та регулярно нагадувати своїм дітям про обережність під час використання таких пристроїв.

“Хочу звернутися до всіх батьків – ці пристрої можуть бути небезпечними. Дбайте про безпеку своїх дітей, нагадуйте їм про правила користування електросамокатами”, – підсумувала Камалія.

На цей час, Мірабелла знаходиться на шляху до одужання, і родина співачки сподівається на її швидке відновлення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦