Диктатору не подобається “цілеспрямована антиросійська політика колективного Заходу” 

Головна причина “трагедії в Україні” в цілеспрямованій антиросійській політиці колективного Заходу на чолі зі США. Про це заявив президент Росії Володимир Путін в інтерв’ю газеті «Оноодор» напередодні візиту до Монголії.

Раніше Зеленський назвав інструменти, які змусять РФ завершити війну

Диктатор заявив, що протягом десятиліть “вони вимагали повного контролю над Україною”. 

“Фінансували там націоналістичні та антиросійські організації, планомірно насаджували концепцію, що Росія нібито є вічним ворогом України, головною загрозою її існування. По суті Україна стала розмінною монетою в реалізації геополітичних амбіцій Заходу», – сказав очільник Кремля.

За його словами, відбувається закономірний підсумок руйнівної стратегії Заходу щодо України. Він переконаний, що західні еліти продовжують надавати сьогоднішньому режиму масштабну політичну, фінансову та військову підтримку, розглядаючи його як знаряддя боротьби з Росією.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦