Український співак Олег Винник вперше висловився щодо припущень про те, що інші артисти можуть зайняти його місце у серцях прихильниць. У програмі “Говорить вся країна” він прокоментував схожість із колегою Андрієм Кравченком, якого часто називають його двійником.

Андрій Кравченко, який відомий своїм схожим тембром голосу, неодноразово спростовував чутки про те, що намагається замінити Винника.

Раніше: Олег Винник після звинувачень у брехні вийшов на зв’язок

У студії проєкту Кравченко ще раз висловив свою позицію, а Олег, який був на зв’язку з Німеччини, відреагував досить різко. Він порадив Кравченкові не намагатися здобути успіх шляхом чужої популярності та знайти свій власний шлях у музиці.

“Не варто займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє лице. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю”, — заявив Винник, додавши, що вже бачив чимало “дублерів”, але це його не турбує.

На ці слова відреагував ведучий Олексій Суханов, який зазначив, що такі висловлювання звучали досить зверхньо. Психологиня студії також додала, що поведінка Винника може свідчити про його небажання ділитися успіхом та певну образу на тих, хто почав звертати увагу на інших артистів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦