Астрологиня Ліза Стардаст розповіла про сумісність королівського подружжя  

Камілла завжди була головною для короля Карла III, і це залишається таким і до цього дня.

У виключному інтерв’ю для журналу People, астролог Ліза Стардаст розглянула гороскопи королівської пари.

Стардаст проаналізувала натальні гороскопи Карла III та Камілли. Король Карл III, народжений 14 листопада 1948 року – Скорпіон, а Камілла, народжена 17 липня 1947-го, – Рак. Вони обидва є представниками водних знаків, що свідчить про їхню високу інтуїцію, чутливість та творчість. У них є багато спільних інтересів, включаючи мистецтво, спілкування і глибоке розуміння одне одного.

Зокрема, цікавим в їхніх гороскопах є зв’язок між Нептуном і Венерою. “Нептун символізує безмежну турботу про інших, а Нептун у Камілли збігається з Венерою у Карла III, планетою кохання. Це вказує на те, що вони турбуються одне про одного безумовно та безмежно, без умов. Вони приймають одне одного такими, які є, і дарують одне одному любов і підтримку”.

Також читайте: Історія кохання короля Чарльза III та королеви Камілли

Ця пара також має сильну взаємну привабливість. Венера у Карла III в Терезах вказує на те, що він “орієнтований на стосунки і віддає перевагу розв’язанню конфліктів мирним шляхом”. З іншого боку, Венера у Камілли в Раку дозволяє їй будувати глибокі та інтимні зв’язки та залишатися вірною своєму партнерові. Це поєднання показує, що вони завжди будуть притягувати одне одного, що, безумовно, сприяло міцним стосункам упродовж багатьох років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦