Віктор Бронюк, фронтмен популярного українського гурту “ТІК”, нещодавно повідомив про значні зміни в своєму житті. Після того, як співак завершив службу в лавах Збройних сил України, він оголосив про своє нове призначення — відтепер Бронюк буде директором Вінницької обласної філармонії імені Миколи Леонтовича.

Читайте також: Олег Винник після звинувачень у брехні вийшов на зв’язок

У своєму дописі в соціальних мережах Віктор зазначив, що це призначення стало для нього новим викликом і відкриває можливості для реалізації важливих культурних проєктів на Вінниччині та в Україні загалом. Він має на меті зберігати найкращі традиції філармонії, водночас надаючи їй сучасного звучання та розвитку.

За словами Бронюка, це нова сторінка у житті. Він наповнений ідеями та має величезне прагнення їх втілити, щоб розвивати українську культуру.

Бронюк Віктор

Однак, прихильникам гурту “ТІК” не варто хвилюватися. Бронюк підкреслив, що, попри нові обов’язки, він не збирається залишати свій гурт і продовжуватиме радувати слухачів новими музичними хітами.

“Ставши директором Вінницької обласної філармонії, рідний гурт “ТІК” не полишаю”, – запевнив він, додавши, що зможе все поєднувати завдяки чудовій команді.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦