Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка була досить довго поза увагою громадськості, повертається в інформаційне поле. Вона оголосила про проведення зустрічі у Львові, запланованої на 24 липня.

Під час цієї зустрічі Ольга Фреймут збирається розповісти присутнім про манери та етикет під час воєнного конфлікту. За її словами, доброта є нашою зброєю.

“Етикет – це прояв любові до тих, хто поруч з нами, і поваги до себе. Якщо ви вмієте бути уважними до почуттів інших і поважати себе, то ви маєте гарні манери. Я підготувала спеціальну лекцію з етикету, де розповім, як подолати цей випробувальний час”, – написала Ольга Фреймут у своєму блозі.

Вона також зазначила, що квитки на лекцію можна буде придбати тільки після здійснення благодійного внеску в розмірі 700 гривень.

“Мінімальна вартість квитка – 700 гривень, але якщо ви зможете виділити більше, це буде прекрасно”, – додала Фреймут.

Нагадаємо, що під час повномасштабного російського вторгнення Ольга Фреймут від’їхала разом зі своїми молодшими дітьми до США, де протягом останніх років проживає і навчається її старша дочка Злата Мітчелл. Дівчина нещодавно заявила, що не планує повертатися в Україну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦