Співзасновник правого руху ЦСКА Red-Blue-Warriors Максим Єрьомін удавився м’ясом

Один із засновників найбільшого навколофутбольного угрупування ЦСКА Red-Blue-Warriors Максим Єрьомін (Єрьома) помер у Москві. За інформацією місцевих пабліків, він подавився за вечерею шматком м’яса та задихнувся.

Джерело пише, що 25 серпня під час їди йому стало складно дихати. Причиною загибелі, повідомляє телеграм-канал, став шматок м’яса, який застряг у дихальних шляхах. Його терміново доправили до лікарні, але врятувати не вдалося – причиною смерті стала механічна асфіксія.

Раніше: У Чечні Кадиров нагородив Кадирова орденом Кадирова

Максим Єрьомін був одним із засновників навколофутбольного фанатського угруповання Red-Blue-Warriors. Заявляється, що у звичайному житті він служив у ФСБ і брав участь у ліквідації низки відомих польових командирів на Північному Кавказі.

Також, пише Baza, він дослужився до полковника ФСБ та посади начальника відділу боротьби з тероризмом. Їздив у відрядження до Сирії.

У нього залишилося троє дітей.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦