Події на фронті розвиваються стрімко, контрнаступ триває

Західні аналітики дивуються темпам контрнаступу ЗСУ. Вони заявляють, що найближчим часом Сили оборони України, які вже подолали основну лінію оборони росіян, будуть розширювати звільнені на Запорізькому напрямку території й візьмуть Токмак у кільце.

Наступ ЗСУ на Запорізькому напрямку

За даними Міноборони, Сили оборони нині мають успіхи на південному фронті, зокрема, на Мелітопольському напрямку. Тут триває наступ. ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах.

The New York Times пише, що Запорізький напрямок для росіян ― в пріоритеті. Окупанти бояться, що українські бійці візьмуть їх у кільце та відріжуть від залізниці, якою росіяни возять озброєння та техніку.

“Боями в цьому районі українські війська знову перевершили очікування”, – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що успішними діями бійці ЗСУ долають основні лінії оборони росіян та здійснюють прорив вперед. Зрештою, під натиском Сил оборони росіяни будуть змушені здавати позиції.

“І тоді просуватися вперед має стати значно легше”, – зазначає видання.

Раніше у ГУР заявили, що Путін боїться тривалої війни з Україною.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦