Російська ППО збила безпілотник над житловим багатоповерховим будинком

Сьогодні вранці, 26 серпня, російські міста Саратов та Енгельс зазнали атак безпілотників. Про це повідомив губернатор Саратовської області Роман Бусаргін.

Читайте також: Втрати росіян в Україні перетнули нову психологічну позначку

За попередньою інформацією, внаслідок атаки було пошкоджено кілька житлових будинків, зокрема, 38-поверхівку Volga sky у Саратові. Відстань від цього будинку до військового аеродрому в Енгельсі, з якого часто злітають російські стратегічні бомбардувальники Ту-95, становить близько 12 кілометрів.

Місцева влада стверджує, що всі екстрені служби працюють на місці події. За даними Міністерства оборони Росії, засобами протиповітряної оборони було збито дев’ять безпілотників.

Слід зазначити, що міста Саратов та Енгельс розташовані на протилежних берегах Волги і часто стають мішенями для українських безпілотників. Атаки на ці міста є відповіддю на регулярні обстріли українських міст російськими ракетами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦