Відбувся злам критичної інфраструктури РФ 

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило про успішну кібероперацію проти російської компанії “Вега”, яка займається розробкою ядерної зброї.

Внаслідок атаки українські хакери отримали доступ до важливої інформації, що може мати критичне значення для перебігу війни.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР.

За даними ГУР, “Вега” є ключовим підприємством для російського оборонно-промислового комплексу і забезпечує критичні послуги для всього міста Снєжинськ. Злам серверів компанії не лише завдав значної шкоди її діяльності, але й підірвав довіру до російських систем кібербезпеки.

Також читайте: Батьки полоненого окупанта відмовилися впізнавати його: Це не Рома!

В результаті кібератаки українські розвідники отримали доступ до великого обсягу даних, включаючи персональні дані працівників, службову інформацію та дані про можливі схеми обходу санкцій. Ця інформація зараз ретельно аналізується і буде використана для посилення оборонних спроможностей України.

Крім того, внаслідок атаки було виведено з ладу значну частину ІТ-інфраструктури компанії “Вега” та міста Снєжинськ. Це спричинило серйозні перебої в роботі підприємств та організацій, які залежать від послуг цього провайдера.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦