Артист записав відеозвернення до поціновувачів своєї творчості 

Співак Олег Винник вперше за довгий час звернувся до своїх шанувальників після звинувачень з боку експродюсера Олександра Горбенка. 

Співак записав відеозвернення, яке з’явилося на його офіційній фан-сторінці у Facebook, де він заявив, що починає все з чистого аркуша. Він також подякував своїм прихильникам за те, що вони залишаються з ним і підтримують у складні часи.

У своєму зверненні Винник анонсував вихід нової пісні, яка, за його словами, була створена протягом двох з половиною років і відображає його особистий досвід, пов’язаний з війною, хворобою та одужанням. Він підкреслив, що зараз почувається краще і готовий повернутися до творчості.

Також читайте: Трансгендерна донька Ілона Маска звинувачує батька в численних проступках

Щодо звинувачень з боку експродюсера, Винник утримався від прямих коментарів, лише зазначивши, що дійсно проходив лікування в Німеччині, тим самим спростувавши слова про те, що він вводив в оману своїх шанувальників. Однак, він не став відповідати на вимогу Горбенка надати звіти про фінансову допомогу ЗСУ.

Попри звинувачення, Олег Винник висловив впевненість у підтримці своїх прихильників і наголосив, що почувається добре та налаштований продовжувати свою роботу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦