Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала зворушливу зустріч з восьмирічним сином Олександром, який від початку війни проживав за кордоном.

Це перший приїзд дитини до Києва за час російського вторгнення в Україну. Зворушливі фото Єфросиніна опублікувала в своєму Instagram.

Телеведуча прибула до міста раніше та була дуже щаслива, що син вже вдома. За її словами, Сашко сумував за столицею та чекав рік, як зможе приїхати додому.

“Рік мій син не був вдома… Дня не проходило, щоб віно не просився в Київ. Дуже сильне відчуття – бачити, як він все сприймає зараз”, – поділилася Єфросиніна.

На початку війни Єфросиніна разом сином Сашком, донькою Наною та мамою виїхала за кордон. Спочатку вони мешкали в Німеччині, а потім переїхали до Польщі. Маша продовжувала їздити до Києва по роботі, а за дітьми доглядала бабуся.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦