Кримський півострів – перший у списку на повернення 

Україна має перспективи повернути собі Крим, але окуповані території Донбасу можуть залишитися нейтральними на тривалий час. Такий прогноз зробив відомий астролог Володимир Бадіян, який поділився своїм баченням майбутнього в інтерв’ю для YouTube-каналу “Астрофеномен”.

За словами Бадіяна, Україна зможе повернути контроль над Кримом після завершення війни. Водночас він вважає, що території так званих “Л/ДНР” можуть залишатися нейтральними або перехідними зонами протягом наступних десяти років.

Також читайте: ЗСУ просуваються вглиб Курської області: нові деталі від ISW

Астролог також прогнозує, що після повернення Криму, на півострові розпочнеться активний розвиток і залучення європейського бізнесу.

Варто зазначити, що цей прогноз збігається з періодом ретроградного Меркурія, який триває з 5 до 28 серпня. Цей астрологічний феномен часто пов’язують із труднощами та змінами, що може вплинути на різні аспекти життя, включно з політичними подіями.

Таким чином, за словами Володимира Бадіяна, попри складну ситуацію на Донбасі, Україна має всі шанси на повернення Криму під свій контроль, а півострів матиме світле майбутнє.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦