Унаслідок атаки потягу на станції Котлубань з рейок зійшли дев’ять вагонів 

Зранку 13 травня у Городищенському районі Волгоградської області на залізничній станції Котлубань з рейок зійшли дев’ять вагонів вантажного потягу.

Як повідомляють місцеві у соцмережах, до сходу вагонів та їх подальшого займання на залізничній станції призвела атака БПЛА.

У МНС Волгоградської області повідомили, що інцидент було зафіксовано на залізничній станції у Городищенському районі. З рейок зійшло кілька вагонів, після чого спалахнула цистерна з дизельним пальним і вагон з пиломатеріалами.  

Читайте також: Салют до 9 травня у Москві запустили просто у людей – відео

“Близько 01.00 ночі (мск) БПЛА атакував вантажний поїзд на станції Котлубань, з рейок зійшли дев’ять вагонів”, – пишуть пабліки Волгограда.

Наразі рух поїздів у районі станції відновлено одним шляхом у реверсивному режимі.

Тим часом губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров заявив: “На території Волгоградської області силами Міністерства Оборони Росії було перехоплено та нейтралізовано БПЛА. Постраждалих, а також пошкоджень цивільних та військових об’єктів немає”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦