Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганств

Попри воєнний стан і заборону на використання піротехніки, у Дніпрі двоє чоловіків влаштували феєрверк. Про це повідомили у поліції.

Інцидент стався в ніч на 1 серпня біля одного з торговельних центрів міста. Невідомі особи запустили феєрверки, чим порушили громадський порядок і створили загрозу для безпеки інших людей. Відео з місця події швидко розповсюдилось у соціальних мережах, викликавши обурення серед користувачів.

Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення і розпочали розшук порушників. Завдяки оперативним діям поліції, вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися двоє жителів сусідньої області. У них вилучили залишки піротехнічного виробу.

Також читайте: Українські війська влаштували нічну атаку на Курськ

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчинене групою осіб. Зловмисникам загрожує до п’яти років обмеження волі або до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що використання піротехніки в Україні заборонено законом з метою забезпечення безпеки громадян та захисту інфраструктури від можливих пошкоджень. Порушення цієї заборони тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦