Засоби ППО РФ нібито перехопили і знищили 39 безпілотників

Російська Федерація зазнала масштабної атаки безпілотників у ніч на 29 липня. За даними Міністерства оборони РФ, українські БПЛА атакували п’ять регіонів країни. Системи протиповітряної оборони, за їхніми твердженнями, збили понад три десятки дронів.

БПЛА дрон

Однак, губернатор Воронезької області повідомив про пошкодження об’єкта інфраструктури внаслідок падіння безпілотника в Острогозькому районі.

Раніше: Окупанти бояться втратити свої кораблі в Азовському морі та вивели їх

У повідомленні російських військових нічого не сказано про Орловську область, хоча її губернатор Андрій Кличков вночі писав, що над нею було збито двох українських безпілотників, і при цьому було пошкоджено електростанцію.

Російське Міноборони також вранці прозвітувало про трьох збитих українських безпілотників над Ленінградською областю. Губернатор регіону Олександр Дрозденко повідомив, що внаслідок атаки ніхто не постраждав.

«Сьогодні вночі над Ленінградською областю знищено БПЛА. Жертв і руйнувань немає», – написав він у телеграм-каналі.

Додамо: вперше про атаку українських дронів на Ленінградську область російська влада повідомляла в січні цього року. Відстань від українського кордону до Санкт-Петербурга – близько 900 км.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦