Росії знадобиться ще п’ять років для захоплення чотирьох українських областей, вважає командувач британської армії Ролі Вокер.

Новий очільник британської армії Ролі Вокер заявив, що росія може потребувати ще п’ять років, щоб досягти мінімальної мети у війні проти України, а саме захоплення Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Читайте також: Кулеба сказав, чи прийняла Україна мирний план Китаю

Як повідомляє SkyNews, Вокер виступив на конференції сухопутних військ у Лондоні, де підкреслив, що війна на виснаження не принесе перемоги жодній зі сторін.

війна в Україні

За словами генерала, це війна є повним спустошенням для обох сторін і втрачених поколінь.

Крім того, Вокер зазначив, що втрати серед російських військових можуть сягнути 1,8 мільйона загиблих та поранених. Російський режим стикається зі значно більшими проблемами, ніж втрата від 1,5 до 1,8 мільйона людей за частину України, зважаючи на глобальні тенденції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦