Можливо, причини у більш глобальному збої на серверах компаній

В Україні зранку 19 липня стався масштабний збій у роботі “Нової пошти” та Sense Bank. Користувачі Vodafone повідомили, що тривають збої з мобільним зв’язком – не можна нікому зателефонувати, інтернет є. 

У Sense банк заявили, що сталися “тимчасові технічні труднощі в Sense SuperApp”.

“Цифровий банк зараз переживає незаплановану технічну перерву. Ми активно працюємо над відновленням усіх сервісів і докладаємо максимум зусиль, щоб повернути їх до ладу якнайшвидше”, – йдеться у повідомленні фінустанови у Фейсбуці.

Зазначається, що не працює відображення продуктів, карток та рахунків, недоступні перекази та обмін валют, оплата послуг, покупка облігацій та автоцивілки, неможливе відкриття депозитів та кредитів.

У Новій пошті зауважили, що технічний збій в роботі системи з обслуговування клієнтів стався у звʼязку із деякими програмними оновленнями.

“Причини вже зʼясовані. Роботу буде відновлено найближчим часом. Як тільки піднімемось – обовʼязково проінформуємо”, – додав поштовий оператор.

Також читайте: В Україні не працює Київстар: що сталося зі зв’язком

Щодо Vodafone, то компанія поки не коментувала скарги користувачів (станом на 10 ранку 19 липня).

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦