Жінка заявила, що бачила “дитинча снігової людини” в лісі. Її не підтримали прихильники теорії існування снігової людини.

На розмитому знімку видно дивну фігуру, яка спостерігає за групою оленів у лісі. Люди, які вірять в існування снігової людини, вважають, що це може бути справжнє підтвердження їхньої теорії.

Читайте також: У Франції картопля-мутант захопила квартиру жінки

LADbible повідомляє, що на опублікованому фото, як стверджується, зображено “дитинча снігової людини”, яке блукає лісом і стежить за стадом оленів.

Стефані Вуд, яка зробила знімок, спочатку скептично поставилася до побаченого, але згодом почала сумніватися у своїй оцінці.

Спочатку жінка подумала, що це людина у костюмі, або ж переодягнена дитина. Проте після її впевненість зникла.

“Можливо, це дитина-сасквоч або один із тих волохатих маленьких людей, яких описують як “сквотчлетів”? Правда часто буває дивнішою за вигадку. Вирішуйте самі, що це: Чака з “Землі загублених” чи сквотчлет”, – заявила вона.

У коментарях до фотографії користувачі висловили свої думки та теорії. Деякі вважали, що це виглядає правдоподібно, інші – що це обман. Зокрема, деякі звернули увагу на людський вигляд рук та неприродне закручування волосся навколо зап’ясть, що наводило на думку про підробку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦